skip to Main Content
Η ΟΜΑΔΑ
Τάσσος Σμετόπουλος

Creator & Executive Director

Ο Τάσσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με δεκαετή εμπειρία στις εξαρτήσεις, έχει συμμετάσχει στο πρώτο Training for the Trainers του Διεθνούς Δικτύου του Social Streetwork “Dynamo” (Λισαβόνα, 2013). Είναι εμπνευστής και δημιουργός εννέα κοινωνικών προγραμμάτων, σαν Outreach Worker έχει σχεδόν συμπληρώσει 4.500 ώρες στο Streetwork και έχει πραγματοποιήσει δεκαπέντε εκπαιδευτικά εργαστήρια. Τέλος, έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη (UK – London, Newcastle, Southampton) για να γνωρίσει συναφείς οργανισμούς και κοινωνικά προγράμματα.

Στάθης Κατωπόδης

Strategic Marketing Consultant

Είναι φοιτητής του Ο.Π.Α. στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Βρήκε την επαγγελματική του αγάπη στο Μάρκετιγκ. Στο Steps είναι υπεύθυνος για τη συνοχή της επικοινωνιακής στρατηγικής σε όλα τα μέσα του και έχει αναλάβει τη σχεδίαση της ιστοσελίδας και των δημιουργικών. Εκτός του Steps παίζει πιάνο, ασχολείται με την παραγωγή multimedia περιεχομένου, βλέπει φανατικά ξένες σειρές ενώ πρόσφατα έχει στραφεί η προσοχή του στο coaching.

Ναταλία Σέλντον

Strategic Marketing Consultant

Η Ναταλία έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο Steps είναι σύμβουλος Μάρκετινγκ και υπεύθυνη του Facebook. Επίσης, είναι επαγγελματίας χορεύτρια Latin, μπορεί να περάσει ώρες βλέποντας βίντεο στο Youtube και μεγάλος της στόχος είναι να ταξιδέψει σε όσα περισσότερα μέρη στον κόσμο γίνεται.

Θωμάς Γκαζέλης

Photographer

Ο Θωμάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Σπουδάζει στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας Ζεύξης “Zeuxis ArtGroup” καθώς και της New Media Art και εργάζεται στο πρακτορείο www.photopress.gr.

Πάνος Σκαρπέλος

General HR Manager

Ο Πάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και σήμερα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ο.Π.Α. Ασχολήθηκε με το Steps γιατί θέλησε να βοηθήσει κι αυτός με τον τρόπο του σε μια ειλικρινή και ευγενική προσπάθεια πολιτών προς τους συμπολίτες τους. Σήμερα είναι υπεύθυνος του τμήματος Ανθρώπινου δυναμικού και παράλληλα βοηθάει στην χάραξη της στρατηγικής του οργανισμού.

Λυδία Λιάσκου Αντωνίου

Streeter

lydia-profile-img

Η Λυδία είναι 23 χρονών και σπουδάζει Ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχει επίσης πιστοποίηση παροχής Πρώτων Βοηθειών. Ασχολείται με τον εθελοντισμό/ κοινωνική εργασία από το 2009 με συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις (Γιατροί του Κόσμου, Emfasis Foundation, Γέφυρα). Στο Steps ασχολείται κυρίως με την προσφορά Πρώτων Βοηθειών και την δημιουργική απασχόληση παιδιών στα πλαίσια της δράσης One Stop, καθώς και με την κοινωνική εργασία στο δρόμο (street work).

Βέρα Μπαξεβανίδου

Streeter

Η Βέρα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά. Είναι Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει περάσει εθελοντικά από ένα ευρύ πλαίσιο, ξεκινώντας την πρακτική της άσκηση στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Υγείας. Το 2015 εργάστηκε με Άτομα με Αναπηρία στο Εργαστήρι του οργανισμού Bethel στο Bielefeld, Γερμανίας (v. Bodelschwinghsche Stiftungen Bethel) και στο Ειδικό – Μεταβατικό Σχολείο Janusz Korczak του οργανισμού Bethel στην Vechta, Γερμανίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 ζει στην Αθήνα είναι ενεργό μέλος του Steps και συμμετέχει στην ομάδα του Streetwork.

Σοφία Παντούλα

Streeter & Funding Manager

Η Σοφία σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η πρώτη της επαφή με τον εθελοντισμό ήταν το 2014 σαν εθελόντρια σε παιδικό χωριό sos στη Σερβία. Έπειτα, ο δρόμος της την έφερε στο Steps, όπου ασχολείται ενεργά με τον τομέα του Street Embrace.

Ρεγγίνα Κούκου

Streeter

H Ρεγγίνα έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στην Βακαλό και στο Λονδίνο Μεταξοτυπία. Διατηρούσε εργαστήριο Μεταξοτυπίας την δεκαετία του 1990, και παράλληλα πήρε μέρος σε διάφορες εκθέσεις φωτογραφίας με σύνθετες τεχνικές. Αργότερα ασχολήθηκε με το Real Estate. Έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, στα ταξίδια, στη μουσική και στη φωτογραφία. Ξεκίνησε να συμμετέχει εθελοντικά στην Γέφυρα το 2015. Σήμερα είναι μέλος του Steps και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του One Stop και επίσης στην ομάδα του Street Embrace.

Μαρία Νησωτάκη

Streeter

Η Μαρία γεννήθηκε στην Κρήτη. To καλοκαίρι του 2017 ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πάθος της είναι ωστόσο η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα το δημοσιογραφικό ντοκιμαντέρ και η φωτογραφία, η «συνεχής κίνηση» και δράση. Γι’αυτό και λατρεύει θάλασσα, το κολύμπι και κάθε είδους «ταξίδι». Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο από το 2014 και αυτή τη στιγμή είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Primavera». Στο STEPS αρθρογραφεί και συμμετέχει στις δράσεις του «One Stop» και του «Street Embrace».

Τατιάνα Μπαγιάι

Streeter

tatiana-profile-img

Η Τατιάνα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ζει και εργάζεται στην Αθήνα σαν Ψυχολόγος – Ειδική Παιδαγωγός. Η επαφή της με το Social Street Work το 2015 ήταν καθοριστική. Στην συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα επόπτη της ομάδας αλλά και ειδικού συμβούλου στις εκπαιδεύσεις των νέων Street Worker, ρόλους που διατηρεί και στο Steps. Τα βιβλία και οι συζητήσεις με φίλους είναι οι αγαπημένες της συνήθειες.

Τάνια Τσιούλη

Member of One Stop Project

Η Τάνια έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας, όπου πλέον ζει και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια. Στόχος της είναι να μη χάσει το παιδί μέσα της, οπότε παράλληλα ασχολείται με τη δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία σε παιδικά πάρτυ. Είναι ενεργό μέλος του Steps και ασχολείται με τα παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση αστεγίας ή απορίας, στον παιδότοπο του project One Stop.

Μαρία-Άννα Κωτσοπούλου

Streeter

Γεννημένη το 1985 και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Απόφοιτος κοινωνική λειτουργός του ΑΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας με κύρια ενδιαφέροντα την κοινωνική εργασία και τον εθελοντισμό.  Χομπι της είναι η ζωγραφική, τα ταξιδια και έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Σαν Social StreetWorker προσφερει εθελοντικά βοήθεια προς τους συνανθρωπους που είναι σε κατάσταση  αστεγιας και απορίας στους δρόμους της Αθήνας.

Μαίρη Βούλγαρη

Streeter

Η Μαίρη γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της, «Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» στο ίδιο πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια της πρακτικής της άσκησης, εργάστηκε ως βοηθός στην κοινωνική υπηρεσία των Κέντρων κράτησης μεταναστών Αμυγδαλέζας και  Πέτρου Ράλλη. Συμμετέχει στις δράσεις του  «One Stop» από το ξεκίνημα τους. Αγαπά τον χορό, τα ταξίδια, την μουσική και το διάβασμα.

Άτζελα Αργύρου

Member of One Stop Project


Η Άντζελα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, αποφοίτησε από το Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται και ζει στην Αθήνα. Έχει συμβάλει στα γραφιστικά του One Stop και του Steps.

Δήμητρα Αργύρου

Streeter

Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Θεανώ Καραθανάση

HR Manager

Η Θεανώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 23 ετών και πλέον απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί αρκετά με θέματα εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κάτι που παραμένει πιστά στα ενδιαφέροντά της! Στο Steps συμμετέχει στο One Stop , στην Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και στην ομάδα του Street Embrace.

Κωνσταντίνα Κάππου

Funding Executive

Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι φοιτήτρια στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέσα από ένα τυχαίο project της σχολής γνώρισε τον Τάσσο και εντυπωσιασμένη από την διάθεση και την ενεργητικότητα του δε δίστασε να γίνει μέλος των Steps προτού ακόμη δημιουργηθούν. Κύρια ενδιαφέροντα της αποτελούν τα λογοτεχνικά βιβλία, οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια.