Ενεργοποιήσου - Steps Org

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Η ενεργή συμμετοχή του κάθε ένα από εμάς είναι μείζονος σημασίας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. 

Παρακάτω θα βρεις τρόπους στήριξης της προσπάθειας μας και του οργανισμού Steps. 

Επίσης αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέρος της ομάδας του Steps συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εθελοντή και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Τρόποι Στήριξης

Περισυλλογή πόρων

Περισυλλογή πόρων εκ μέρους μας

Μπορείς να βοηθήσεις στην περισυλλογή πόρων για τις πρωτοβουλίες και τις καμπάνιες μας με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα πάρτυ μαζί μας, έτσι ώστε η ξεχωριστή σου χειρονομία να γίνει έμπνευση για τους άλλους. H ομάδα μας είναι στην διάθεση σου και θα σου παρέχει καθοδήγηση μέχρι και την εκπλήρωση της δραστηριότητας σου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

Περισυλλογή πόρων εκ μέρους μας - Steps Org

Οικονομική Ενίσχυση

Οικονομική ενίσχυση

Το Steps στηρίζεται αποκλειστικά σε οικονομικές εισφορές και δωρεές ιδιωτών. Μπορείς να συνεισφέρεις άμεσα μέσω χρηματικής δωρεάς. Επιπλέον μπορείς να επιλέξεις μια συγκεκριμένη ανάγκη ή project που θα ήθελες να στηρίξεις. Θα σου παρουσιάσουμε και θα σου εξηγήσουμε με κάθε λεπτομέρεια τους στόχους του προγράμματος και θα λαμβάνεις συχνές ενημερώσεις για την πρόοδο και την εφαρμογή του. Μπορείς να μάθεις περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Οικονομική ενίσχυση - Steps Org

Διάδωσέ το

Διάδωσέ το

Διάδωσε την ύπαρξή μας στην οικογένειά σου, στους φίλους σου, στη δουλειά σου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο. Ακολούθησε τα βήματα μας μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του Steps Greece στα Social Media και βοήθησε και εσύ στην επικοινωνία των δράσεων μας.

      

Διάδωσέ το - Steps Org

Φόρμα Εθελοντή