Τάσος Σμετόπουλος

Τάσσος Σμετόπουλος

Founder/ Streeter/ Συντονιστής των Δράσεων Δρόμου
Ο Τάσσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με εικοσαετή εμπειρία στις εξαρτήσεις, έχει συμμετάσχει στο πρώτο Training for the Trainers του Διεθνούς Δικτύου του Social Streetwork “Dynamo” (Λισαβόνα, 2013).
Ρεγγίνα Κούκου

Ρεγγίνα Κούκου

Co-founder/ Streeter
H Ρεγγίνα έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στην Βακαλό και στο Λονδίνο Μεταξοτυπία. Διατηρούσε εργαστήριο Μεταξοτυπίας την δεκαετία του 1990, και παράλληλα πήρε μέρος σε διάφορες εκθέσεις φωτογραφίας με σύνθετες τεχνικές. Αργότερα ασχολήθηκε με το Real Estate.
Τατιανή Μπούρδη

Τατιανή Μπούρδη

Co-founder/ Κοινωνιολόγος/ Streeter/ Συντονίστρια δράσεων δρόμου
Η Τατιανή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Deree American College. Συμμετέχει στις δράσεις της Steps από το 2017. Λατρεύει τις γάτες, τα τατουάζ και αγαπάει να απομονώνεται με τις μουσικές της. Αγαπάει την ποίηση και την λογοτεχνία.
Ζωή Πετροπούλου

Ζωή Πετροπούλου

Ψυχολόγος/ Streeter/ Συντονίστρια στο πρόγραμμα Συνοδείες- Διαμεσολαβήσεις
Η Ζωή μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε από το διιδρυματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών "Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις". Ξεκίνησε να συμμετέχει στις δράσεις της Steps το 2019. Της αρέσουν οι μουσικές σκηνές, τα ταξίδια, οι χαλαρές στιγμές με την παρέα.
Χριστίνα Ψυρρή

Χριστίνα Ψυρρή

Κοινωνική Λειτουργός/ Streeter
Η Χριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με μεταπτυχιακές σπουδές στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και της εξαρτησιολογίας του τμήματος Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει στις δράσεις της Steps από τον Απρίλιο του 2020. Αγαπάει τον χορό και τα ταξίδια, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Επιστημονικοί συνεργάτες

Βασιλεία Διγιδίκη

Βασιλεία Διγιδίκη

Η Βασιλεία Διγιδίκη είναι κοινωνική και δικανική ψυχολόγος καθώς και εκπαιδεύτρια στο Πανεπιστήμιο Harvard. Έλαβε το Διδακτορικό της Δίπλωμα στην κοινωνική ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, ένα στην δικανική ψυχολογία και ένα στην κοινωνική ψυχολογία.
Πέννυ Τραυλού

Πέννυ Τραυλού

Η Πέννυ Τραυλού είναι Λέκτορας στο Τμήμα Architecture and Landscape Architecture (ESALA) του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (Ηνωμένο Βασίλειο) με εξειδίκευση στο Cultural Geography and Theory. Η μελέτη της εστιάζει στην πολιτική του δημόσιου χώρου, σε συνεργατικές πρακτικές, στην χωρική και κοινωνική δικαιοσύνη και στην εθνογραφία.
Βασιλική Σ. Γαροπούλου

Βασιλική Σ. Γαροπούλου

Η Βασιλική Σ. Γαροπούλου είναι Καθηγήτρια Επιστήμης Προσαρμοσμένης – Ειδικής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού καθώς και Επιστημονική σύμβουλος νευροαποκατάστασης – θεραπευτικής άσκησης. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων με αντικείμενο την “Πολλαπλή Σκλήρυνση” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.