5/2016-3/2020

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή απόγευμα, η Steps σε συνεργασία με πολλές άλλες ομάδες, δημιουργούσε στην στέγη του συνΑθηνά (πλατεία Βαρβακείου αγοράς), μια γωνιά ανοιχτή σε κάθε άνθρωπο που χρειαζόταν πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες και δραστηριότητες που θα έπρεπε να είναι δεδομένες για όλους.

Πρώτες βοήθειες, πλύσιμο ρούχων, μπάνιο, κούρεμα, ζεστό φαγητό, μουσική, παιχνίδι με τα παιδιά, βιβλιοθήκη, νομικές συμβουλές, ενημέρωση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα συνέθεταν την προσπάθεια αυτής της πρωτοβουλίας για να φέρει τους Ανθρώπους πιο κοντά. 

Σε αυτή τη διαδρομή συμπορευτήκαμε με τους Ithaca Laundry, Mano Aperta, Medical Volunteers International e.V., Khora Asylum Support Team, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελαρόπουλος, ECHO Refugee Library, MAMbrella

882010

Μερίδες Φαγητού

872900

Ροφήματα

6520

Κουρέματα & Χρήση Ντουζ

35010

Περιστατικά Α' Βοήθειας

15450

Κουβέρτες & Υπνόσακοι

695850

Επισκέπτες

Με την υποστήριξη των

Το επίσημο βαν του οργανισμού, βοηθάει τις ομάδες του Street Embrace προσεγγίζοντας σημεία και πληθυσμούς που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ένας αυτοκινούμενος πολυχώρος (βαν), ο οποίος διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, δύο τέντες- σκηνές τύπου cazebo, μία μεγάλη εξωτερική τέντα, καθώς και δύο σόμπες-μανιτάρια εξωτερικού χώρου. Όταν βρεθεί στο καθορισμένο σημείο, του οποίου η ανάγκη έχει ανιχνευτεί μέσω των ομάδων Street Embrace, με τα προαναφερόμενα μέσα που διαθέτει, δημιουργεί έναν ασφαλή και θερμαινόμενο χώρο, ανοιχτό προς όλους.

Μια γρήγορη ματιά στο Οne Stop

Play Video about One Stop - Steps Org